Plåtslageri

Plåtslageri

Våra erfarna plåtslagare kombinerar funktionalitet med design för att skapa skräddarsydda lösningar för din fastighet. Inom plåtslageri hanterar vi allt från detaljarbeten som skorstenshuvar, fönsterbleck och vindskivor, till hela plåttak och större projekt inom byggnadsplåtslageri. Vår egen plåtverkstad möjliggör måttanpassad tillverkning som säkerställer perfekt passform för ditt hem.

Vi hanterar uppdrag i alla storlekar, från mindre specialarbeten till stora byggnadsprojekt, inklusive nyproduktion och omfattande renoveringar. Vårt engagemang sträcker sig till såväl företagskunder som privatpersoner som önskar högkvalitativ service och resultat.

Varför välja oss?

  • Expertis: Vårt team består av branschledande experter med omfattande erfarenhet av byggnadsplåtslageri.
  • Anpassningsbarhet: Vi förstår att varje fastighet är unik. Våra lösningar är därför skräddarsydda för att passa just dina behov och förväntningar.
  • Hållbarhet: Genom att använda material av högsta kvalitet säkerställer vi att våra verk står emot tidens tand.
  • Kundfokus: Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet. Vi arbetar nära dig genom hela processen för att säkerställa att slutresultatet överensstämmer med din vision.

Vår process

Vi inleder varje projekt med en noggrann genomgång av dina önskemål och fastighetens specifika förutsättningar. Därefter utarbetar vi en detaljerad plan som inkluderar tidsram, kostnadsförslag och skiss på den föreslagna lösningen.

Begär kostnadsfri offert

På Autensius, är vi alltid här för att hjälpa. Om du har några frågor eller feedback, vänligen tveka inte att ta kontakt med oss.

Skicka din förfrågan via vårt formulär, så kommer en av våra representanter att återkomma till dig så snart som möjligt.

Telefon: 040 – 615 68 20
E-post: info@autensius.se
Adress: Agnesfridsvägen 194 213 75 Malmö

Tack för att du väljer Autensius. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Referensprojekt

Är du nyfiken på att se vad vi har gjort tidigare för andra kunder? Det ger ofta en bättre uppfattning om vad du kan beställa och hur resultatet blir.

Referensobjekt 1

Referensobjekt 2

Referensobjekt 3