Om oss

Vilka är vi då? Jo, vi är ett team av duktiga plåtslagare med breda kunskaper i bagaget. Våra 60 år och mer i branschen avslöjar vår utveckling och vår hängivenhet för plåtslageri. Att arbeta effektivt och kunna se varje kunds behov är nyckeln till framgång, enligt oss. Vårt företag har varit oss kärt ända sedan starten. Genom tiderna har vi hängt med och utvecklats i takt med att tekniken och färdigheterna moderniserades. Vi har alltid lagt vikt vid att ligga steget före så att vi alltid kan göra våra kunder glada och nöjda samt att vara den ledande aktören i branschen.

Verksamhet

Vi sitter i Malmö och tar uppdrag över hela Skåne. De kunder vi har är både privatpersoner och företag samt BRF:er och fastighetsägare. Det betyder att det kan vara alltifrån mindre hustak till stora villor och fastigheter. Våra byggnadsplåtslagare har stor erfarenhet av alla sorters tak och lutningar.

Vi säkrar takets funktion och stil

Plåt är ett extra skyddande material som täcker väl mot fukt och regn. Ibland måste det dock repareras men det är en lätt match. Plåttak håller väldigt länge och är ett bra alternativ när du både vill ha design och styrka i ett. Du kan få olika färg på plåten. Svart brukar vara det vanligaste men det går även att få snyggt grönt eller tegelfärgat. På äldre hus som du vill fräscha upp eller modernisera kan plåttak vara ett bra val. Kontrasten mellan gammalt och nytt kan ge ett intressant utseende. Detta kräver dock stor kompetens som plåtslagare och att man vet exakt hur man gör, vilka tekniker som krävs och hur grundarbetet ska utföras. kanske måste man även ta hänsyn till kulturhistoriska faktorer. Vi på Autensius Plåtslageri förstår att varje tak är unikt och skräddarsyr gärna taklösningar i just ditt fall.

Plåttak – ett val sedan länge

Plåttak är faktiskt inget nytt utan har funnits på hus och byggnader i flera hundra år. Dock har naturligtvis utvecklingen gått rejält framåt sedan dess. Från början var plåt ett lyxmaterial som bara de rika hade råd med. Så är inte längre fallet. Idag väljer var och varannan villaägare att montera plåt på sina tak. Eftersom vi har funnits med länge i branschen har vi sett hur plåttaken förändrats med tiden. Vi har även sett de praktiska fördelar som kommer med materialet i tak. Med ett plåttak får du ett hållbart tak som är lätt att göra rent. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!