Fastighetsservice

Fastighetsservice

Att äga fastigheter kan vara både givande och utmanande. För att dina fastigheter ska förbli i toppskick och behålla sitt värde över tid, krävs regelbundet underhåll och omsorg. Det är här vi kommer in i bilden. Vårt team erbjuder omfattande tjänster designade för att ta hand om varje aspekt av ditt fastighetsägande, så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig.

 • Underhållstjänster: Regelbundet underhåll är nyckeln till att undvika oväntade problem. Vårt team erbjuder allt från mindre reparationer till större renoveringsprojekt.
 • Städning och skötsel: Vi håller dina fastigheter rena och välkomnande för hyresgäster och besökare, inklusive allt från daglig städning till trädgårdsskötsel till både privatpersoner och fastighetsägare. 

Varför välja oss?

  • Erfarenhet och expertis: Med åratal i branschen har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera alla typer av fastighetsutmaningar.
  • Anpassade lösningar: Vi förstår att varje fastighet är unik. Därför erbjuder vi skräddarsydda tjänster som matchar just dina behov.
  • Kvalitetsgaranti: Vi är stolta över vår höga servicenivå och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.
  • En kontaktpunkt: Förenkla ditt fastighetsägande genom att ha en enda, pålitlig partner för alla dina fastighetsservicebehov.

  Vår process

  Vi börjar med en grundlig genomgång av dina fastigheter för att identifiera specifika behov och utmaningar. Därefter utarbetar vi ett skräddarsytt tjänstepaket som täcker allt från dagligt underhåll till långsiktigt värdeskapande strategier. Vårt mål är att erbjuda en problemfri service som låter dig sova gott om natten, veta att dina fastigheter är i goda händer.

  Begär kostnadsfri offert

  På Autensius, är vi alltid här för att hjälpa. Om du har några frågor eller feedback, vänligen tveka inte att ta kontakt med oss.

  Skicka din förfrågan via vårt formulär, så kommer en av våra representanter att återkomma till dig så snart som möjligt.

  Telefon: 040 – 615 68 20
  E-post: info@autensius.se
  Adress: Agnesfridsvägen 194 213 75 Malmö

  Tack för att du väljer Autensius. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

  Referensprojekt

  Är du nyfiken på att se vad vi har gjort tidigare för andra kunder? Det ger ofta en bättre uppfattning om vad du kan beställa och hur resultatet blir. 

  Referensobjekt 1

  Referensobjekt 2

  Referensobjekt 3