Byggtjänster

Byggtjänster

På Autensius Bygg & Fastighetsservice AB förstår vi att varje byggprojekt är en personlig investering. Vi bygger, renoverar och utökar med respekt för både funktion och form, alltid med din vision i åtanke.

Vårt engagemang ligger i att leverera hållbart och kvalitetssäkert arbete som håller över tid, från första ritningen till det färdiga resultatet. Vi är byggarna som ser till att dina planer blir verklighet med precision och professionalitet.

Omfattande byggtjänster

 • Nybyggnation: Vi bygger ditt drömhem från grunden med fokus på kvalitet och hållbarhet.
 • Renovering: Förvandla ditt nuvarande hem till det du alltid drömt om med våra renoveringstjänster.
 • Tillbyggnader: Behöver du mer utrymme? Vi hjälper dig att expandera ditt hem på ett sätt som känns både naturligt och funktionellt.
 • Utemiljöer: Från trädäck till pooler och allt däremellan – vi hjälper dig att förvandla din utomhusmiljö till en drömplats där du kan njuta av livet under bar himmel.
 • Byggstädning & sanering: Efter avslutat byggprojekt ser vi till att ditt hem eller arbetsplats är prydligt och rent, fri från rester och damm för en smidig övergång till vardagen.

Varför välja Autensius Bygg & Fastighetsservice AB? 

 • Expertis och erfarenhet: Med årtionden av samlad erfarenhet, har vårt team den kunskap som krävs för att leverera högsta möjliga kvalitet.
 • Kundfokus: Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder genom hela processen för att säkerställa att slutprodukten inte bara möter, utan överträffar förväntningarna.
 • Transparenta priser: Ingen gillar obehagliga överraskningar. Vi strävar efter att hålla vår prissättning klar och tydlig från start.

Vår arbetsprocess

 1. Första konsultation: Vi börjar med att lyssna till dina visioner och behov.
 2. Planering och design: Våra experter skapar en detaljerad plan och design för ditt projekt.
 3. Genomförande: Med effektivitet och precision sätter vi planen i verket.
 4. Slutförande och överlämning: Vi säkerställer att allt är i toppskick innan vi lämnar över projektet till dig.

Begär kostnadsfri offert

På Autensius, är vi alltid här för att hjälpa. Om du har några frågor eller feedback, vänligen tveka inte att ta kontakt med oss.

Skicka din förfrågan via vårt formulär, så kommer en av våra representanter att återkomma till dig så snart som möjligt.

Telefon: 040 – 615 68 20
E-post: info@autensius.se
Adress: Agnesfridsvägen 194 213 75 Malmö

Tack för att du väljer Autensius. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Referensprojekt

Är du nyfiken på att se vad vi har gjort tidigare för andra kunder? Det ger ofta en bättre uppfattning om vad du kan beställa och hur resultatet blir. Kika vidare på våra olika projekt och se vilka våra samarbetspartners är. Vi har en bred kundkrets som både består av privatpersoner och företag. Även bostadsrättsföreningar och organisationer vänder sig till oss när det gäller renoveringar eller nybyggnationer.

Referensobjekt 1

Referensobjekt 2

Referensobjekt 3