Vi utför även servicearbeten

Behöver du hjälp med olika servicearbeten, vi på Autensius Plåtslageri AB hjälper dig. Vi tar hand om både stora och små projekt inom servicearbeten. Vi är experter på plåt och kan garantera de bästa plåtslagarna och hantverkarna i branschen. Om du till exempel vill byta ut dina gamla takrännor eller ersätta dina gamla fönsterbleck mot nya i plåt, kan vi hjälpa dig. Plåt är ett starkt material som är ett bra alternativ som håller länge. Men servicearbeten ser olika ut för alla, eftersom alla har olika behov som behövs för deras fastighet. Därför är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Så fixar vi en lösning som passar dig och din vardag bäst.

Reparation

Vi är ett plåtslageri som utför allt inom servicearbeten. Vi kan hjälpa dig med det mesta. Allt från tillbyggnader, ombyggnader, renoveringar, reparationer och underhåll. Vi vänder oss både till dig som privatperson, men även till organisationer och företag. Plåt är lätt att montera och lätt att byta ut ifall behovet skulle finnas. Att reparera plåt är en enkel match om du har erfarenheten och kompetensen. Vi har kunskapen som kan hjälpa dig med din reparation.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Underhållskontroll

Om du redan har ett plåttak eller en plåtfasad som behöver lite omvårdnad. Då kan vi erbjuda underhåll och service för ditt boende, fastighet eller lokal. Vi kan tillsammans skräddarsy hur du vill lägga upp ditt servicearbete, för att det ska passa dig bäst. Vi utför en grundlig kontroll av din plåtfasad eller plåttak, för att du ska undvika vattenläckor eller grövre slitage. Det kan vara lätt att missa att kontrollera till exempel takluckor, takkupor, huvar eller takfönster. Allt detta går vi igenom för att förhindra att större reparationer ska behöva göras i framtiden. Kontakta oss för din underhållskontroll idag!

Rotavdrag

Vi erbjuder alla våra kunder ROT-avdrag på våra tjänster som reparation och servicearbeten. Vi strävar för att tillgodose våra kunders behov och att de blir 100% nöjda med våra tjänster. Om du väljer att använda sig av ROT-avdraget kan du minska dina kostnader. Men samtidigt behålla samma höga kvalitet på våra tjänster. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar angående våra servicearbeten.