Plåtslagare i Malmö

Vi är ett företag som utför alla olika typer av plåtarbeten, stora som små. Vi lägger plåttak efter dina önskemål, monterar hängrännor och stuprännor, byter fönsterbleck eller lägger plåtdetaljer utmed balkonger och verandor. Sammanfattningsvis kan vi säga att vi är en mångfacetterad aktör inom byggnadsplåtindustrin och hjälper både privatpersoner och företag samt fastighetsägare. Vi erbjuder alla våra kunder bra priser och hög kvalitet i allt vi företar oss. Utöver plåtslageri erbjuder vi även samarbete med andra hantverkare så att ditt renoveringsprojekt ska gå så smidigt som möjligt. Alla våra produkter är miljöanpassade och våra arbetsmetoder bidrar till ett lägre klimatavtryck. Vi är din personliga plåtslagare i Malmö som alltid lyssnar på dina önskemål!

Hur mår ditt tak egentligen?

På frågan om hur ditt tak egentligen mår, är det många som inte vet svaret. Med tiden sliter regn, snö och blåst på taket och materialet behöver ses över, liksom grundarbetet. Är taket verkligen tätt och hur ser det egentligen ut med läckage? När vi lägger nytt plåttak ser vi även över takets skick och byter ut takpapp, kollar stuprännor och andra detaljer som måste bytas ut eller repareras. Det gör vi i anslutning till att vi lägger ditt tak precis som du vill ha det. Våra plåtslagare utför även läggning av plåttak på nyproduktioner av alla de slag. Är du osäker på hur ditt tak mår? Kontakta oss så kommer vi ut och kikar på det för att se vad som behöver åtgärdas.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Plåtslagare i Malmö

Våra plåtslagare har även erfarenhet av att lägga plåtdetaljer inomhus. Du kanske vill täcka din köksfläkt i någon snygg detalj eller ha ett plåtskydd vid öppna spisen. Vi skapar även snygga trösklar som blir en annorlunda detalj inomhus. Vi är professionella plåtslagare som även kan hjälpa dig bolla idéer om design och estetik. Fråga oss så hjälper vi dig hitta den bästa lösningen för dig.