Fasadarbeten i Staffanstorp

En snygg fasad gör mycket för intrycket på en byggnad eller fastighet, och vi på Autensius Plåtslageri AB hjälper dig med fasadarbeten. Plåtfasader har varit populära sedan 70-talet och med all rätt. Plåtfasader behöver minimalt med underhåll i jämförelse mot andra material. Modern fasadplåt är idag mycket snyggare än de som producerades förr.

En bredare plåt med en fräsch färg ger ett exklusivt intryck. Samt att fasadarbeten som är gjorda i plåt är slittåliga och håller betydligt bättre än andra fasader som är byggda i andra material.

Fasadarbeten i Staffanstorp

Plåt drar inte åt sig fukt, vilket gör att allt vatten enbart rinner av fasaden istället för att absorberas. Därför får inte plåtfasader lika ofta problem med mögel och fukt, om förarbetet utförs ordentligt. Därför vill vi på Autensius Plåtslageri AB hjälpa våra kunder genom att erbjuda högklassiga fasadarbeten som är slitstarka och har lång hållbarhet.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Snygga och lätta att ersätta

Plåt har blivit en vanlig trend inom inredningsbranschen. Den är både snygg och passar bra med den pågående industristilen många eftersträvar. Har du en fabriks eller lagerlokal och vill ha en industrikänsla inomhus, kan våra plåtslagare hjälpa dig.

Fasadplåt kan även användas i privata bostäder, som till exempel i ett industriinspirerat kök eller en vägg i ett badrum. Men fasadarbeten ska inte vara krångligt eller ta för lång tid, därför är fasadplåt en super bra lösning. Samtidigt är plåt lätt att byta ut, lätt att montera och lätt att rengöra. Vill du ha en nästintill underhållsfri fasad, ska du helt klart överväga en plåtfasad.

Nöjda kunder och rotavdrag

Vi på Autensius är plåtslagare med lång erfarenhet inom branschen och vi kan kan hjälpa dig med alla möjliga projekt, stora som små. Vi vill erbjuda våra kunder högklassiga fasadarbeten. Därför strävar vi ständigt att tillgodose våra kunders behov och se till att de blir 100% nöjda.

Naturligtvis har du som privatkund tillgång till ROT-avdrag på alla tjänster hos oss. När du använder ROT-avdraget blir priset på våra tjänster lägre. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar angående fasadarbeten.