Byggnadsplåtslagare i Kävlinge

Som byggnadsplåtslagare arbetar man med plåt på både fasader och tak. På Autensius Plåtslageri får vi ofta in offerter som avser att klä in husfasader eller delar av dem, likväl som vi lägger plåttak i olika utföranden. Som hantverkare inom byggnadsplåtslageri ingår både bearbetning, montering, underhåll och tillverkning av plåt. Det är ett gediget yrke som kräver millimeterprecision. Arbetet innefattar även andra detaljer såsom taksäkerhet och avledning av regnvatten.

Formning av plåt

Som plåtslagare arbetar du mycket med att forma plåten. Många liknar yrket vid sömnad eftersom plåten ska skäras till på millimetern och formas på rätt sätt. Det estetiska är även oerhört viktigt. Olika moment inom byggnadsplåtslageri är:

  • Bockning
  • Falsning
  • Klippning
  • Mätning
  • Utbredning

Våra plåtslagare använder en rad olika verktyg för att få till den bästa plåten till just ditt tak eller din fasad. Det är ett riktigt hantverksyrke som fordrar noggrannhet och känsla för detaljer. Balansen mellan estetik och funktion gör oss till kreativa och problemlösande människor som brinner för de olika variationerna av uppdrag. Anlitar du oss kan du vara säker på att få ett fint resultat som står sig länge.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Byggnadsplåtslagare i Kävlinge

På Autensius Plåtslageri kan vi hjälpa dig med de allra flesta arbeten som har med byggnadsplåtslageri att göra. Vi åtar oss uppdrag i hela Skåne, både inom nybyggnation och renovering. Har du ett hus som ska uppdateras? Vi skapar plåttak och plåtfasader så att ditt hus ser ut som i nyskick igen. Gäller ditt projekt en nyproduktion av fastigheter? Våra plåtslagare hjälper dig till säkra och fina tak helt enligt dina önskemål. Vi är även vana att ta emot förfrågningar angående mindre projekt såsom att byta ut fönsterbleck eller vattenrännor av plåt. Du behöver därför inte anlita oss bara för de större uppdragen. Vi utför även service och underhåll åt de kunder som tidigare anlitat oss och behöver se över sina plåttak.

Vi är lyhörda inför dina preferenser

När vi får in önskemål och offerter utgår vi alltid från kundens behov, samtidigt som vi lägger vikt vid funktion och säkerhet. När vi ger dig en offert gör vi den grundligt så att du under tidens gång även har möjlighet att stämma av alla moment och kolla så att kostnaden stämmer överens. En offert från oss är alltid gratis och vi ger dig ett fast pris så att du inte ska behöva förvänta dig några tråkiga överraskningar. Självklart kan du utnyttja ROT-avdraget och få ner kostnaden på arbetet vi gör.